Pig´s and Pinot på Rest AG med Ted Lemon från Littorai

Hej kära vinvänner,

Varje vår så arrangeras eventet ”Pig´s and Pinot” i olika delar av Kalifornien. Helstekt gris och ansenliga mängder pinot noir serveras. Det tycker vi är ett koncept värt att kopiera. Så vi bjöd in vår gode vän Ted Lemon, mannen bakom Littorai för en kväll i grisens o vinets tecken.

Enligt många en av dom allra bästa pinotmakarna i Kalifornien idag. Ted har bla ett förflutet som vinmakare på Domaine Roulot i Bourgogne och är känd som en stor förespråkare av den nya kaliforniska vågen med sina snygga och väldigt eleganta viner cialis 100mg price.

Den här kvällen har vi endast 2 stora runda bord på Restaurang AG, 16 platser och först till kvarn är det med andra ord som gäller. Bokningarna görs endast på denna mailadress och ej via Restaurang AG.

Meny för kvällen

Pulpo med svart aioli & gremolata
&
Vitlöksstekta glaskrabbor

2013 Littorai Charles Heintz Sonoma Coast Chardonnay

Griskulting Cochinillo från Sandby Gård med tryffelmajonnäs & grönsallad

2013 Littorai Les Larmes Andreson Valley Pinot Noir
2013 Littorai Hirsch Vineyard Sonoma Coast Pinot Noir
2012 Littorai Hirsch Vineyard Sonoma Coast Pinot Noir
2009 Littorai Hirsch Vineyard Sonoma Coast Pinot Noir

Pris: 1295:-/pers inkl dryck

Var: Restaurang AG
Adress: Kronobergsgatan 37
När: 25 Juni
Tid: 17.30

Hjärtligt Välkomna

By | 2017-02-13T13:08:51+00:00 13 maj 2015|