Vinmakarmiddag med Ricardo Diogo V. Freitas från Madeiravinhuset Barbeito.

Hej vinvänner,

Den 26 maj så har vi nöjet att anordna en vinmakarmiddag med Ricardo Diogo V. Freitas från Madeiravinhuset Barbeito.
4 rättersmeny med 8 utplockade viner borgar för en mycket trevlig kväll i matens och vinets tecken.

Som en liten teaser så måste jag nämna husets Malvasia från 1888 som serveras till desserten, ett stycke historia tappat på flaska site here.

Som ni förstår så är platserna ytterst begränsade, 30 platser har vi och först till kvarn är det som gäller. Samtliga bokningar mailas endast till mig och ej till restaurangen.
När ni har anmält er så kommer en bekräftelse där ni kommer ombeds sätta in 1895:-/person på vårt konto på SEB. När vi ser pengarna på kontot så har ni också säkerställt er plats för denna kväll.

När: 26 maj klockan 18.00
Var: Adam och Albin Matstudio, Rådmansgatan 16
Bokning: Endast via mail till zvonko@vinopia.se

Meny Barbeito

26/5-15
Meny
Bakat hönsägg, ramslök, svamp & tjock grädde
med kycklingreduktion (på frasigt bröd)
Delvino Reserva – Medium Dry 5 Years Old
Rainwater Reserva – Medium Dry 5 Years Old

Matjessill, krämig färskpotatis, frasig kål & kaviar
Single Harvest 2003 – Medium Dry
Verdelho Reserva Velha – 10 Years Old (med. dry)

Madeirakokt Ibericokind & stekt anklever, brynt lök,
rostad mandel & fänkålspollen
Boal Reserva Velha – 10 Years Old
Malvasia 2000 Colheita – Single Cask 225 d+e

Varma fyllda chokladbröd, lönnsirap, mjölksorbet
& riven muskot
Malvasia 20 Years Old – Lot 14050
Malvasia 1882 – Ribeiro real family (old wine sample)

Hjärtligt Välkomna
Zvonko med kollegor

By | 2017-02-13T13:08:56+00:00 11 april 2015|