Nu är det dags för höstens första vinmakarmiddag. Den 2 oktober så får vi besök av vinmakaren Ricardo Diogo V. Freitas ifrån Barbeito på Madeira.
Såsom förra gången så anordnar vi detta med vännerna på restaurang Adam & Albin, en av stans hetaste och mest välrenommerade krogar.

Vi kommer att få avnjuta en 4-rätters middag tillsammans med Ricardo och hans underbara viner. Bara för att frestas lite grann så har han bla skickat upp en gammal goding från 1885.

Som ni säkert förstår så är platserna få, 30 platser närmare bestämt och det är som vanligt först till kvarn som gäller. Anmälan görs endast direkt till mig på zvonko@vinopia.se. Så fort vi har 30 personer bokade så skickar vi ut en bekräftelse där ni också får betala in 2200:- till oss på Vinopia så vi underlättar betalningsproceduren på kvällen. Vi önskar också veta eventuella allergier då ni får bekräftelsen.

Vi kommer att sitta i deras sk Chambre Séparée eller även Tvätteriet kallat på Rådmansgatan 16. Kvällen börjar kl 18.00 med lite Champagne innan middagen drar igång ca 18.30.
Tilltugg
Tartar på tonfisk toro med furikake
Tarte på kålrabbi, senapscrème & forellrom
CHAMPAGNE J-L VERGNON

Meny
Skogssvamps brioche, stekt ägg, vit miso,
brynt smör & buskkrasse
SERCIAL 10YO + VERDELHO 10YO

Grillad pärlhöna, mörbakad purjolök, höstkål, rostad mandel,
tryffel & kycklinggrädde
VERDELHO 1981 + BOAL 1995

Chokladcrème, lönnsirap, karamellglass & laktritsgranité
VÓ VERA 30 YO

Kaka på mjölkkola & sojamaräng
VERDELHO 1885
Hjärtligt Välkomna