Deering Wines 2017-03-19T17:31:32+00:00

Project Description

Deering Wines

Todds familj började med jordbruk i Österrike, och sedan flyttade till Colorado i mitten av 1800-talet. Tyvärr gjorde den svåra torkan att jordbruk och boskapsuppfödning i Colorado blev omöjligt. Familjemedlemmarna började då att hugga is och sälja det till järnvägar och restauranger i Denver.

Todd´s passion har alltid varit att arbeta med sina händer, om det var krabbfiske i Alaska eller att bygga racing-cyklar i titan.

Men hans största passion och fascination har alltid varit för drycker. Som barn brukade Todd mixa olika fruktjuicer för att hitta den bästa och roligaste smakkombinationen. På senare år har han även bryggt öl i familjens garage. När han flyttade till Bay Area så fick han även upp ögonen för vin.Todd arbetade i San Francisco på dagen, och på kvällarna gick han vinkurser.

Under 2004 beslutade sig familjen att kombinera deras gemensamma kärlek till att dricka vin med Todd´s passion för att odla druvor. Dom flyttade till Sonoma County, köpte en vingård och började odla zinfandel